MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu

Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu

Yeşiltepe Koşu Mah. Aluç Sok. No 4/1 Yeşilyurt/ MALATYA
Vizyon
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı; araştıran, sorgulayan, öğrenen ve öğrendiklerini yaşama katan, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Hızla değişmekte ve gelişmekte olan eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını teknoloji desteğiyle en üst düzeyde karşılayabilmek, her türlü gelişmelere açık, araştıran, paylaşımcı, özgüvenli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2015 İlmihal Bilgi Yarışmasında İl Birincisi ve İkincisi okulumuz öğrencileridir. Teog başarımız 2016 yılı Malatya İmam Hatip Ortaokulları BİRİNCİSİ, 2017 yılı Teog Ortalamasını 73,50 çıkararak Sınavla alan okullar hariç yine Malatya BİRİNCİSİ olmuştur. 2017 LGS Sınavında Türkiye Birincisi olan Muğla ve Tunceli İl ortalamalarının üstünde bir ortalamayla Malatya da 50 okul, Yeşilyurt ilçesinde ise 12 okul arasına girmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
08.10- 15:05 ( Pazartesi Çıkış : 16:00)
İngilizce, Arapça
Otobüs ve Dolmuş
1 Servis
Koşu Mah. Aluç Sok. No:4/1 Askeri Hastahane karşısı Adli Tıp bitişiği
İl merkezine 4 KM uzaklıkta
Okulun Sınav Başarı Durumu
OKULUMUZUN BAŞARISI GAYET İYİDİR. 2016 YILINDA TEOG SINAVINDA MALATYA İMAM HATİP OKULLARI ARASINDA İL BİRİNCİSİ. 2017 YILINDA 73,50 ORATLAMA İLE İMAM HATİPLER MALATYA ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.
LGS Ortalamamız:% 22
Bahar Kupası, Mendil Kapmaca ve Yakar top
TÜBİTAK, Aydınlığa Bir Sayfa Çevir ve Resim Sergisi, Birlikte Kitap Okuyoruz
Diğer Hususlar
VELİLER YARIIYOR.5 YILDIR VELİLERİMİZE BİR KİTAP OKUTUP SINAV YAPIP İLK 10 KİŞİYİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ. AMAÇ VELİNİN KİTAP OKUMASINI VE ÖĞRENCİSİNE ÖRNEK OLMASINI SAĞLAMAK.